vineri, 26 iunie 2009

Michael Jackson

Nu am fost niciodată un fan infocat Michael Jackson si, acum ca a murit, nu-mi trezeste vreun sentiment de melancolie. Trebuie sa fim si realisti! Ceva, ceva tot patea odata cu atatea operatii de schimbare a culorii pielii. Practic a cautat-o cu lumanarea.. Iar doctorii care l-au ajutat sa se faca din negru, alb poarta vina mortii lui. Modificarea tuturor celulelor pielii era oricum, numai benefica nu!
Bine, nu putem da vina numai pe doctori: obsesia lui MJ a fost atat de mare, incat l-a terminat, la propriu...

Aveti grija: atatea operatii estetice nu ajuta la nimic!

2 comentarii:

  1. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar, desi toate operatiile estetice pe care le-a facut nu l-au ajutat cu siguranta, nu asta e motivul pentru care a murit.

    Michael obisnuia sa ia noaptea somnifere si ziua pastile energizante, practic in loc sa-si lase organismul sa se ocupe de tranzitia treaz-adormit, el voia sa o controleze in totalitate. Dar asta i-a slabit organismul, inclusiv inima si a cauzat atacul de cord. Bine, poate au fost si alti factori care au determinat asta, dar cu siguranta medicamentele si-au adus aportul intr-un procent mare la moartea sa.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt sigura ca ai mai vazut asta la unii oameni....doar nu crezi ca si a facut petele alea singur...se numeste VITILIGO!
    te rog, documenteaza-te putin si vei afla...era doar o boala
    http://www.youtube.com/watch?v=15TSEKXXIvI

    RăspundețiȘtergere