miercuri, 2 septembrie 2009

Coafurile complicate


Coafurile complicate şi extrem de dificil de realizat, indiferent cât de interesante ar fi, nu sunt deloc practice. Dacă mai vorbim şi de faptul că vrei să le faci singură, acasă, atunci sunt de-a dreptul imposibile. Cele mai rapide coafuri sunt cele realizate cu ajutorul accesoriilor de păr.
Bijuteriile pentru păr se numără printre cele mai des folosite accesorii: fie că sunt preţioase sau nu, acestea reuşesc să îţi pună părul în valoare. Nuanţele sunt importante: albastru deschis sau un bleumarin oferă distincţie părului blond, în timp ce bijuteriile de culoare roşie se potrivesc perfect părului brunet sau şaten închis, potrivit latest-hairstyles.com. Bijuteriile pentru păr sunt adesea sub formă de clame de mici dimensiuni sau pieptăne, fiind uşor de plasat fie într-o parte, fie la spate.
O idee este aceea de a realiza un coc simplu la spate, iar apoi să foloseşti o bentiţă elegantă pentru un plus de rafinament. Asortează bentiţa cu ţinuta sau cu restul accesoriilor tale.
La fel ca un elastic de păr, dar mai lată şi mai flexibilă, plasa pentru coc este un accesoriu inedit şi totusi uşor de folosit. Aşa cum îi spune şi numele, este “unealta” perfectă pentru realizarea cocurilor.

Alex Şomăndroiu
session_studio@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu