joi, 2 iulie 2009

Badea vs Cristoiu




Se ştie că Mircea Badea se ia de toată lumea, din orice motiv. E modelul clasic al românului veşnic nenumlţumit. Să fim sinceri, nici nu prea am avea de ce să fim mulţumiţi de România ca ţară, în sine, sau de guvernarea ei...
Dar asta e altă poveste. Mai zilele trecute, Mircea Badea s-a luat, şi pe bună dreptate, de Ion Cristoiu care de la o vreme susţine înfocat "femeile din viaţa politică a lui Traian Băsescu". Una e mai deşteaptă ca alta, cheltuieşte mai cu cap banii daţi în administrare etc.
E, Badea a făcut nişte ironii fine la adresa lui Ion Cristoiu şi la invitatele din emisiunea Zig-Zag, iar acesta s-a supărat. Şi rău, nu aşa. La înjurat într-un PS scris la sfârşiul editorialului său din Jurnalul Naţional. Faptul că el, Cristoiu, contestă independenţa atacurilor lui Badea, e o părere personală. Nu un subiect de PS demn de a fi publicat într-un cotidian naţional.
Badea chiar e îndreptăţit să îl dea în judecată pentru calomnie dacă "domnul" Cristoiu nu aduce şi probe să-şi susţină spusele.
Bine că are o vârstă şi poate ieşi la pensie fără griji. Ceea ce eu îi recomand cu căldură.

Voi ce credeţi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu